En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Bina dışı yangın merdivenleri, alelumum binanın dış cephesine yerleştirilir. Dayanıklı malzemelerden yapılan bu merdivenler, yangına karşı dayanıklılığı ve eminği tedarik etmek muhtevain inceden inceye tasarlanır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Bu baplar baş olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli coşkunluke dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Birgeniş firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve gönül eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

çatı içi yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Hassaten, yangın merdivenlerinin organize hizmetının örgülması ve dayanıklı olmalarının sağlamlanması önemlidir.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde insan nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, yapı dışına yegâne çıkış kifayetli ikrar edilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın yayılmış olsa üstelik dumanı kesin ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Bina ciğeri yangın merdivenleri, insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliye edilmelerini sağlamlar ve ivedi durumlarda yangın eminğini artırır.

Büküm sayısı: Binaların ön skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir kıta evgin çıkış kapısı yan almalıdır. Etkili katlı gestaltlarda katlar arasındaki intikallerde de kapılar bulunabilir.

Report this wiki page